top of page
Aesthetic Winner 2018.jpg

Fotona Dynamis PRO

4D – för huduppstramning, SmoothEye för ögonlockslyft och mycket mer!

Fotona Dynamis PRO är vår mest avancerade laser och som ger kliniker möjligheten att utföra ett flertal revolutionära ansiktsbehandlingar helt utan kirurgi och förbrukningsartiklar.

 

Fotona har två laser i ett system med unik prestanda som med fördel kan kombineras för att bearbeta hudens lager med fyra olika våglängder som leder till nybildning av kollagen, vilket gör att huden stramas upp. Smooth Mode, PIANO Mode och Frac3 är olika pulslängder som möjliggör avancerade behandlingar så som den mycket populära fotona 4D – för huduppstramning och NightLase för snarkbehandling. 

 

Med fotona laser kan även behandlingen TightSculpting utföras vilket är kroppsskulptering och huduppstramning på hela kroppen samt SmoothEye för ögonlockslyft. Genom att behandla med Fotona smooth förbättras hudens elasticitet och rynkor kring ögonen reduceras. SmoothEye är en effektiv och säker metod för att strama upp övre och nedre ögonlock. 

 

För att få ut maximalt av ett så avancerat system såsom fotona erbjuder SCANEX återkommande fördjupningskurser både i Sverige och internationellt. Våra duktiga referenser inkluderar Dr Tore Nilsen, Diagnostiskt Centrum Hud, Veritaskliniken, SKIN, Hudläkaren i Umeå, Adel Estetik och många fler.

Läs mer om Fotona 4D huduppstramning.

Besök gärna vår leverantörsida.

Kontakta oss

bottom of page