Key Account Manager

Vill du arbeta inom det medicintekniska området där du får möjligheten att arbeta med relationsbaserad försäljning i en snabbväxande bransch? Brinner du för att arbeta både med försäljning till nya kunder såväl som att förvalta relationer med befintliga kunder? Som Key Account Manager på SCANEX erbjuds du möjligheten att vara en nyckelspelare i uppbyggandet av vårt nya segment, där du kommer att bidra till företagets fortsatta framgång.  

 

Om oss

 

SCANEX är Sveriges ledande leverantör av medicinteknisk utrustning inom laserbehandlingar, IPL och diagnostiska lösningar. Våra expertisområden är dermatologi, estetik, gynekologi och odontologi samt diagnostiska lösningar inom ortopedi och veterinärområdet.

Vår utrustning finns representerat hos kliniker och sjukhus runtom i hela landet samt på alla svenska universitetssjukhus.

SCANEX erbjuder den svenska marknaden det absoluta toppsegmentet av internationellt erkända producenter, så som Candela Medical, Fotona, STORZ och Zimmer.

Vi som arbetar på SCANEX har mer än 100 års sammanlagd branscherfarenhet. Tack vare vår bakgrund och expertis inom medicinteknik kan vi hjälpa dig som kund med så mycket mer än bara apparaturen. Hos oss får du även en omfattande kontinuerlig service med de senaste uppdateringarna, gedigen produktutbildning, servicetekniker med jourberedskap samt tillgång till vårt nätverk med världsledande experter inom branschen.

Vi refererar till våra långtgående samarbeten med våra svenska universitetssjukhus. På den privata sidan är våra referenser bland annat Adel Estetik, Akademikliniken, Aleris, Carlanderska, Diagnostiskt Centrum Hud, Dr Tore Nilsen, Inskinity, Evidensia, Fungera, Privatläkarna, SKIN, Spektrakliniken, Veritaskliniken och många fler.

 

Arbetsbeskrivning

 

SCANEX befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi söker därför ytterligare en medarbetare som vill arbeta med försäljning hos våra kunder i Stockholmsregionen.

 

Som Key Account Manager arbetar du såväl med försäljning till nya kunder som att underhålla och fördjupa existerande kundrelationer. Du blir ansvarig för att bygga upp vårt nya segment i Stockholmsregionen. Säljmöten, uppföljningar, produktdemonstrationer, implementering av system, after sales service och mässor kommer att vara ditt fokus.

 

Du arbetar i nära dialog med erfarna och duktiga kollegor inom vår försäljningsavdelning samt vår marknadsavdelning, vilken kommer att stötta dig i det strategiska marknadsföringsarbetet. Du kommer även att arbeta nära vår serviceavdelning samt med vår utbildningsansvariga applikationsspecialist.   

 

Våra produkter och vårt erbjudande är komplext och du kommer inledningsvis att få en gedigen utbildning och introduktion av produkterna samt få stöttning av våra leverantörer, för att efter hand arbeta självständigt ute hos kund.


I denna tjänst reser du i arbetet, där resor med övernattning förekommer regelbundet. Du får tillgång till egen tjänstebil och utrustning som krävs för arbetet. Rapporterar gör du till vår VD.

 

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Utgår ifrån hemmet
Lön: Fast + rörlig provisionsbaserad del

Typ av tjänst: Tillsvidareanställning med initierande 6 månaders provanställning

 

Vad erbjuder vi?

 

Hos oss på SCANEX får du vara med att bidra och influera inom en kraftigt växande bransch. Du kommer att få arbeta i tätt samarbete med våra välrenommerade leverantörer, som är världsledande agenturer inom sina områden. Du arbetar med stor frihet under ansvar samt får möjligheten att styra dina arbetsdagar och din inkomst.

 

För rätt person kommer denna tjänst i förlängningen innebära att få växa inom företaget med ett utökat ansvar och chansen att få ta ytterligare plats i vår fortsatta expandering.


Kvalifikationer

 

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har;

 

  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning och/eller kundkontakt

  • Utbildning inom försäljning, business management, ekonomi eller motsvarande

  • Grundläggande kunskaper inom Office-paketet

  • Körkort B

  • Svenska och engelska språket som professionella arbetsspråk

 

Det är meriterande med erfarenhet av försäljning inom det medicintekniska området eller snarlik bransch.

 

Vem är du som person?

 

I denna rekrytering lägger vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta självgående. Du trivs med att resa i arbetet och träffa både nya och befintliga kunder. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du lätt bygger relationer med de du träffar. Du ser möjligheter i kontakten med kunder och strävar efter att leverera en hög service samt lägger stor vikt vid kvalitet och långsiktighet i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, anpassningsbar och representativ.

Du har arbetat framgångsrikt med kundkontakter och innehar god förhandlingsvana. Du är van vid att arbeta självständigt utefter budget och kan påvisa goda försäljningsresultat hos tidigare arbetsgivare.

Kort och gott - du är en självgående och relationsorienterad säljare, med ett stort intresse för att hjälpa kunder med optimala lösningar i deras vardag.

 

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående då vi tillämpar ett löpande urval. Välkommen in med din ansökan genom att mejla till career@scanex.se. Har du specifika frågor om tjänsten går det även bra att nå oss via angiven mejladress. Sista ansökningsdag är den 11 oktober.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Scanex Medical Systems AB 
La Cours Gata 6
252 31 Helsingborg
Telefon: +46 42 37 34 00
E-post: email@scanex.se

Danmark - Finland - Norge

Scanex sponsrar privatpraktiserande dermatologers förening
Derm Summit logo (Final_480x 2021).png

Vi sponsrar

Privatpraktiserande Dermatologers Förening och Derm Summit

Copyright SCANEX Medical Systems AB