Lediga tjänster

 

Resande servicetekniker

 

Vill du arbeta inom det medicintekniska området där du får möjligheten att utveckla dina tekniska kunskaper inom laserteknik? Trivs du med att arbeta brett med både teknik och kundservice och älskar att utföra servicearbeten på plats hos kunder? Som servicetekniker på Scanex Medical Systems erbjuds du möjligheten att vara en nyckelspelare i företagets fortsatta expansion. 

 

Om oss

 

SCANEX är Sveriges ledande leverantör av medicinteknisk utrustning inom laserbehandlingar, IPL och diagnostiska lösningar. Våra expertisområden är dermatologi, estetik, gynekologi och odontologi samt diagnostiska lösningar inom ortopedi och veterinärområdet.

Vår utrustning finns representerat hos kliniker och lasarett runtom i hela landet samt på alla svenska universitetssjukhus.

SCANEX erbjuder den svenska marknaden det absoluta toppsegmentet av internationellt erkända producenter, så som Candela Medical, Ellipse, Fotona, STORZ och Zimmer.

Vi som arbetar på SCANEX har mer än 100 års sammanlagd branscherfarenhet. Tack vare vår bakgrund och expertis inom medicinteknik kan vi hjälpa våra kunder med så mycket mer än bara apparaturen. Vi tillhandahåller även en omfattande kontinuerlig service med de senaste uppdateringarna, gedigen produktutbildning, servicetekniker med jourberedskap samt tillgång till vårt nätverk med världsledande experter inom branschen.

Vi refererar till våra långtgående samarbeten med våra svenska universitetssjukhus. På den privata sidan är våra referenser bland annat Adel Estetik, Akademikliniken, Aleris, Carlanderska, Diagnostiskt Centrum Hud, Dr Tore Nilsen, Evidensia, Fungera, Inskinity, Privatläkarna, SKIN, Spektrakliniken, Veritaskliniken och många fler.

 

Arbetsbeskrivning

 

SCANEX befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi söker därför ytterligare en medarbetare på servicesidan. Du kommer primärt att arbeta hos våra kunder i Stockholmsregionen och mellersta Sverige, men även hos våra kunder i övriga landet emellanåt.    

 

Som servicetekniker på SCANEX arbetar du med underhåll och reparation av våra maskiner. Du genomför både planerade serviceärenden hos kund och agerar på akuta ärenden. Du arbetar i nära samarbete med våra sju kollegor i service- och försäljningsteamet och rapporterar till vår servicechef.

 

Serviceuppdragen är av varierande karaktär, vilket bland annat innebär allt ifrån att lägga beställningar, förprogrammera, installera och modifiera våra system. Du kommer även utbilda och uppdatera kunder angående utrustningen samt planera och genomföra rutinmässiga kvalitetskontroller och löpande underhåll. Du ansvarar även för att dokumentera ärendena och ser till så att vi efterlever uppsatta kriterier utefter branschstandard gällande bland annat installation och säkerhet.

 

Våra tekniska system är komplexa och du kommer att få en gedigen utbildning och introduktion av produkterna samt få stöttning av kollegor och leverantörer för att efter hand arbeta självständigt ute hos kunderna.


I denna tjänst reser du i arbetet, där resor med övernattning förekommer regelbundet. Du utgår hemifrån och får tillgång till egen tjänstebil och all utrustning som krävs för arbetet.

 


Kvalifikationer

 

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en teknisk bakgrund och uppfyller nedansående krav.
 

  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom teknik, underhåll och installation av teknisk utrustning

  • Körkort B

  • Generell datorkunskap, så som Officepaketet

  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

 

Det är meriterande med erfarenhet inom specifikt det medicintekniska området.

 

 

Vem är du som person?

 

För att trivas i rollen tycker du om att resa i arbetet och träffa kunder. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du lätt bygger relationer med de du träffar. Du ser möjligheter i kontakten med kunder och strävar efter att leverera en hög service samt lägger stor vikt vid kvalitet i arbetet. Vidare tar du ansvar för ditt eget arbete och tar kloka beslut då du är ansvarig på plats ute hos kund.

Kort och gott - du är en relationsorienterad problemlösare med ett stort tekniskt intresse.

 

Ansökan

Är du vår nästa kollega? Välkommen in med din ansökan med CV och personligt brev till career@scanex.se. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag, eftersom vi tillämpar ett löpande urval. Har du specifika frågor om tjänsten så går det bra kontakta vår servicechef Anders Jellhede på telefon 0709-179720. Sista ansökningsdag är den 31 maj.