fbpx

Fotona – En ledande leverantör av innovativa laserlösningar

Fotona, grundat 1964, är en världsledande leverantör av innovativa laserteknologier inom dental, gynekologi samt estetisk/dermatologi. Företaget har över 50 års erfarenhet och strävar efter att erbjuda banbrytande lösningar som kombinerar hög prestanda med säkerhet och användarvänlighet. Fotona är känt för sin dedikation till forskning och utveckling, vilket resulterar i en rad prisbelönta system som används av professionella över hela världen.

Produktsortiment och teknologier från Fotona

Fotona erbjuder ett omfattande utbud av laserbaserade system som används inom olika medicinska och estetiska applikationer:

Medicinska Laserbehandlingar:

  • Gynekologi: Fotonas lasersystem för gynekologi inkluderar lösningar för vaginal åtstramning, inkontinensbehandling och mycket mer.
  • Dermatologi: Fotona erbjuder avancerade lasrar patenterade behandlingar för bland annat hudföryngring, aknebehandling, ärr-reduktion och pigmentfläckar.
  • Kärlbehandling: Effektiva system för behandling av tunna och tjockare kärl samt många andra kärlrelaterade problem.

Estetiska behandlingar:

  • Fotona4D: En revolutionerande behandling som kombinerar flera laserteknologier för att åstadkomma ansiktsföryngring utan kirurgi. Behandlingen arbetar både inifrån och utifrån för att strama upp huden och förbättra dess struktur och ge ny lyster.
  • SmoothEye: Specifikt utformad för att behandla ögonområdet, vilket ger en mer ungdomlig och slät hud.
  • LipLase: En icke-invasiv läppbehandling som förbättrar läpparnas volym och definition.

Odontologisk Laser:
Fotona erbjuder också laserlösningar för tandvård, inklusive kariesbehandling, endodonti och mjukvävnadsbehandlingar. Dessa system är designade för att vara minimalt invasiva och förbättra patientkomforten.

Fotona: Teknisk Innovation och kvalitetssäkring

Fotona är engagerad i att leverera produkter av högsta kvalitet och har därför investerat kraftigt i forskning och utveckling. Varje system genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för prestanda och säkerhet. Fotona använder toppmoderna teknologier, inklusive Er:YAG och Nd:YAG lasrar, som är kända för deras mångsidighet och effektivitet i olika kliniska applikationer.

Samarbete med SCANEX
Vi på SCANEX, en ledande leverantör av klinikutrustning i Skandinavien, är stolta återförsäljare av Fotonas produkter sedan över 20 år tillbaka. Vi erbjuder en bred portfölj av Fotonas system och säkerställer att kunder får tillgång till de bästa lösningarna på marknaden. Genom vårt partnerskap kan vi tillhandahålla:

  • Rådgivning och Produktval: Hjälp med att välja rätt system baserat på klinikens behov och specialiteter.
  • Installation och Service: Professionell installation och löpande service för att säkerställa att utrustningen fungerar optimalt.
  • Utbildning och Support: Lokala utbildningsmöjligheter och teknisk support för att garantera att användarna kan utnyttja systemens fulla potential.

Fotona står i framkant av laserteknologins utveckling, och deras produkter är utformade för att ge säkra, effektiva och innovativa lösningar för både medicinska och estetiska behov. Genom vårt partnerskap kan kunder i Skandinavien dra nytta av ett omfattande utbud av Fotonas banbrytande laserlösningar, kombinerat med förstklassig service och support.