top of page

Frax Pro - det nya fraktionella systemet med två våglängder

Nu när icke-ablativa behandlingar ökar i både betydelse och efterfrågan, så är vi mycket glada för att Frax Pro nu har lanserats. Systemet har inte bara en fraktionell våglängd, utan två. Tidigare har både Ydun och Nordlys erbjudit Frax 1550, men nu har den helt nya våglängden Frax 1940 tagits fram. Frax Pro erbjuder båda väglängderna som ger ökade behandlingsmöjligheter.


Eftersom Frax Pro erbjuder både Frax1550, som går djupt ner i huden, och Frax1940, som går lite ytligare, så kan man erbjuda en patientanpassad och optimerad behandling. Båda handstyckena har den patenterade luftkylningen SoftCool™ för bästa möjliga patientkomfort. Med Frax Pro kan man behandla allt från kirurgiska ärr, akneärr, bristningar till fina linjer, rynkor och åldrande hud.


En nyligen genomförd studie av Frax1940 visar 90% hudförbättring efter behandling av åldrande hud, tillsammans med hög patientnöjdhet. Synligt resultat visades efter så lite som efter två behandlingar.

Senaste inlägg

Visa alla

I Sverige och i övriga norden har dentallaser inte blivit så uppmärksammat ännu, om man skulle jämföra det med USA och Tyskland. Men det blir mer och mer populärt, och fler ser fördelar med att använd

bottom of page