Frax Pro - det nya fraktionella systemet med två våglängder

Nu när icke-ablativa behandlingar ökar i både betydelse och efterfrågan, så är vi mycket glada för att Frax Pro nu har lanserats. Systemet har inte bara en fraktionell våglängd, utan två. Tidigare har både Ydun och Nordlys erbjudit Frax 1550, men nu har den helt nya våglängden Frax 1940 tagits fram. Frax Pro erbjuder båda väglängderna som ger ökade behandlingsmöjligheter.


Eftersom Frax Pro erbjuder både Frax1550, som går djupt ner i huden, och Frax1940, som går lite ytligare, så kan man erbjuda en patientanpassad och optimerad behandling. Båda handstyckena har den patenterade luftkylningen SoftCool™ för bästa möjliga patientkomfort. Med Frax Pro kan man behandla allt från kirurgiska ärr, akneärr, bristningar till fina linjer, rynkor och åldrande hud.


En nyligen genomförd studie av Frax1940 visar 90% hudförbättring efter behandling av åldrande hud, tillsammans med hög patientnöjdhet. Synligt resultat visades efter så lite som efter två behandlingar.

Senaste inlägg

Visa alla

Kan man göra en IPL-behandling under sommaren?

När man får höra ovanstående frågeställning så är svaret man får oftast att det inte går man oftast får att det inte går att behandla med IPL under den ljusare tiden av året. Men det är inte hela sann

Vårt första inlägg i bloggen

I Scanexs nya blogg, kommer ni att kunna läsa om branschen, våra produkter och deras användningsområden. Mer kommer inom kort.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Scanex Medical Systems AB 
La Cours Gata 6
252 31 Helsingborg
Telefon: +46 42 37 34 00
E-post: email@scanex.se

Danmark - Finland - Norge

Scanex sponsrar privatpraktiserande dermatologers förening
Derm Summit logo (Final_480x 2021).png

Vi sponsrar

Privatpraktiserande Dermatologers Förening och Derm Summit

Copyright SCANEX Medical Systems AB