Höstens stora trend – fettfrysning

Redan nu har höstens stora trend inom skönhetsbranschen visat sig att bli fettfrysning. Envisa fettdepåer på kroppen som exempelvis kärlekshandtag, ”bh-rullar”, putmagar och insidan av låren kan vara svåra att få bort trots bra kost och träning. Fettfrysning är en icke-kirurgisk metod för att effektivt få bort dessa.

Fettfrysning innebär att området som ska behandlas kyls ner till – 10 grader vilket gör att fettcellerna skadas (men inte omgivande vävnad) och fettsyrorna i fettcellerna kristalliseras vilket i sin tur leder till en naturlig celldöd. Kroppen rensar sedan ut cellerna på naturlig väg, en process som fortsätter under tre till sex månader.

Den innovativa behandlingsmetoden Cryolipolysis™ som utförs med hjälp av Zlipo har gjort stort eko på marknaden av flera olika anledningar. Zlipo har förmågan att behandla svårtränade områden så som putmagar och kärlekshandtag med kontrollerad kyla, den är lättanvänd och har väldigt låga förbrukningskostnader. En unik nyhet är ett mindre handstycke som behandlar fettdepåer under hakan, den så kallade dubbelhakan.

Bild från Karlstad Hudklinik

Senaste inlägg

Visa alla

Kan man göra en IPL-behandling under sommaren?

När man får höra ovanstående frågeställning så är svaret man får oftast att det inte går man oftast får att det inte går att behandla med IPL under den ljusare tiden av året. Men det är inte hela sann

Vårt första inlägg i bloggen

I Scanexs nya blogg, kommer ni att kunna läsa om branschen, våra produkter och deras användningsområden. Mer kommer inom kort.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Scanex Medical Systems AB 
La Cours Gata 6
252 31 Helsingborg
Telefon: +46 42 37 34 00
E-post: email@scanex.se

Danmark - Finland - Norge

Scanex sponsrar privatpraktiserande dermatologers förening
Derm Summit logo (Final_480x 2021).png

Vi sponsrar

Privatpraktiserande Dermatologers Förening och Derm Summit

Copyright SCANEX Medical Systems AB