top of page

Höstens stora trend – fettfrysning

Redan nu har höstens stora trend inom skönhetsbranschen visat sig att bli fettfrysning. Envisa fettdepåer på kroppen som exempelvis kärlekshandtag, ”bh-rullar”, putmagar och insidan av låren kan vara svåra att få bort trots bra kost och träning. Fettfrysning är en icke-kirurgisk metod för att effektivt få bort dessa.

Fettfrysning innebär att området som ska behandlas kyls ner till – 10 grader vilket gör att fettcellerna skadas (men inte omgivande vävnad) och fettsyrorna i fettcellerna kristalliseras vilket i sin tur leder till en naturlig celldöd. Kroppen rensar sedan ut cellerna på naturlig väg, en process som fortsätter under tre till sex månader.

Den innovativa behandlingsmetoden Cryolipolysis™ som utförs med hjälp av Zlipo har gjort stort eko på marknaden av flera olika anledningar. Zlipo har förmågan att behandla svårtränade områden så som putmagar och kärlekshandtag med kontrollerad kyla, den är lättanvänd och har väldigt låga förbrukningskostnader. En unik nyhet är ett mindre handstycke som behandlar fettdepåer under hakan, den så kallade dubbelhakan.

Bild från Karlstad Hudklinik

Senaste inlägg

Visa alla

I Sverige och i övriga norden har dentallaser inte blivit så uppmärksammat ännu, om man skulle jämföra det med USA och Tyskland. Men det blir mer och mer populärt, och fler ser fördelar med att använd

bottom of page