top of page

LipLase – läppförstoring utan injektioner

Många lider av rädsla för sprutor och anser att det känns obehagligt att spruta in fillers eller annat material i kroppen, men vill ändå ha möjligheten till att justera deras utseende till det bättre. Marknaden erbjuder ett alldeles utmärkt alternativ till fillers; LipLase – en laserbehandling helt utan injektioner eller operationer.


Riksdagen har tagit ett nytt beslut om att injektioner endast ska få genomföras av legitimerad personal för att öka patienters och kunders säkerhet. Detta ät ett otroligt viktigt beslut för att branschen ska kunna bibehålla en hög, säker och kvalitativ nivå. Den så kallade ”zoom-boomen” som den rådande pandemin har bidragit till, har även lett till flertalet oseriösa aktörer på marknaden. Beslutet från riksdagen innebär att antalet behandlare minskar och funderingarna om alternativa behandlingssätt ökar. Där kommer LipLase in. Med denna behandlingsmetod erbjuds något nytt, men ändå en väldigt snabb, effektiv och riskfri behandling.


LipLase är en laserbehandling som stimulerar nybildningen av kollagen och ger läpparna ett fylligare uttryck. Bedövning behövs inte då behandlingen är näst intill smärtfri samt att den tar bara några minuter att genomföra. Behandlingen är dessutom väldigt säker och man slipper helt konvalescenstid. Resultatet håller i cirka sex till nio månader.


LipLase utförs med hjälp av Fotonas lasersystem Dynamis Pro eller TimeWalker och är bara en de lasersystemens applikationer.


Läs mer om hur LipLase fungerar här.


Kontakta gärna oss för mer information.


Bild: Harvey Shiffman, MD

Senaste inlägg

Visa alla

I Sverige och i övriga norden har dentallaser inte blivit så uppmärksammat ännu, om man skulle jämföra det med USA och Tyskland. Men det blir mer och mer populärt, och fler ser fördelar med att använd

bottom of page