Policy uppdaterad 5 Juni 2018

 

SEKRETESSPOLICY
Scanex Medical Systems AB, hädanefter även kallad ”vi/oss”, respekterar din rätt till privatliv och vi tar våra relaterade rättsliga förpliktelser på allvar. Vi strävar efter att alltid vara transparent om vår behandling av din information. Därför har vi tagit fram denna policy som täcker hur vi samlar in, använder, lagrar och överför din information. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats eller använda funktioner samtycker du till användningen av din information enligt förklaringen i denna policy.

Var medveten om att vår webbplats kan innehålla tredjepartslösningar och cookies eller länkar till externa webbplatser. Vi har tagit rimliga åtgärder för att säkerställa att dessa företag tydligt identifierar sig och hanterar dina uppgifter på lämpligt sätt. Dock kommer tredjepartsanvändning av informationen bli föremål för deras integritetspolicy och inte vår.

 

1. INSAMLING

Den information som vi samlar in beror på omständigheterna och vilka funktioner du använder, t.ex. vi behöver din e-postadress när du skickar meddelande till oss så vi kan kontakta dig. Vi kommer att behålla och behandla alla dina personuppgifter (dvs. all slags information som direkt eller indirekt kan hänvisas till dig som en fysisk levande person) i enlighet med gällande lag och lämnar inte dina personuppgifter till tredje part, utöver än vad som uttryckligen beskrivs i denna policy. Om du lämnar några personuppgifter om andra personer än dig själv, måste du se till att du har vederbörandes tillåtelse att lämna information till oss och att du har gjort dem medvetna om villkoren i denna policy.

När du använder vår hemsida registrerar vi automatiskt information om din användning, besökta sidor samt information om den enhet du använder och din internetanslutning. Vi gör det på följande sätt:

Loggar: 
När du använder våra tjänster, blir vissa uppgifter registrerade i våra loggfiler som IP-adress, operativsystem, ort, typ av webbläsare, vilka sidor du tittade på och klickade länkar som skickade dig till en viss webbsida.

 

 

2. ANVÄNDNING, LAGRING OCH SÄKERHET

Vi använder den information som vi samlar in, inklusive dina personuppgifter, för att tillhandahålla, underhålla, skydda, förbättra vår webbplats samt för kontakten med dig som kund.

Scanex Medical System AB lagrar och bearbeta din information inom de geografiska gränserna för EU. Vi kan emellertid använda tilläggstjänster och behandla eller dela din information med tredje part i andra länder än Sverige, där du kan har färre lagliga rättigheter i förhållande till din information. Vi behandlar dock bara dina uppgifter enligt beskrivningen i denna policy.

Vi upprätthåller lämpliga organisatoriska och tekniska skyddsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust, missbruk eller obehörig tillgång, avslöjande, ändring eller förstörelse. Vi försöker också se till att våra tjänsteleverantörer gör detsamma. Om du anser att dina personuppgifter under vår kontroll har äventyrats, inklusive tillgång till eventuella konton du har hos oss, vänligen kontakta oss genast med hjälp av uppgifterna nedan.

 

3. SPRIDNING AV UPPGIFTER

För att förbättra webbplatsen kan information om din användning delas med företag som tillhandahåller verktyg för att analysera data.

.

Vi kan överlämna dina personuppgifter till brottsbekämpande organ, myndigheter, internetleverantörer och organisationer för innehållsskydd om lagen kräver att vi gör det.
Vi kommer inte sälja dina personuppgifter eller överföra dem till verksamheter där de kan antas användas till direktmarknadsföring eller försäljning.

 

4. DINA RÄTTIGHETER

Om du vill sluta ta emot Nyhetsbrev från oss, vänligen klicka på länken längst ner i det aktuella nyhetsbrevet. Observera att detta inte kommer att avregistrera dig från all kommunikation, enbart nyhetsbrevet. Vi kan fortfarande skicka meddelande till din e-post för att fullgöra våra åtagande till dig eller för att följa upp dina förfrågningar.

Om du vill veta vilka personuppgifter som vi har om dig eller önskar att vi ska ta bort dina personuppgifter från systemet, var god kontakta oss genom att använda kontaktuppgifterna nedan. Vi kommer att använda oss av lämpliga resurser för att leverera, korrigera eller ta bort personuppgifter om dig i systemet inom rimlig tid. För att skydda din integritet kräver vi att du bevisar din identitet innan du ges tillgång till dina personuppgifter.

Som användare har du rätt att framföra klagan till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet, ifall du anser att vi inte fullföljer våra skyldigheter.

 

5. COOKIES OCH SPÅRNINGSTEKNIK

Webbplatsen och våra tjänsteleverantörer kan använda cookies och spårningsteknologi för att vi ska kunna analysera användningen av vår webbplats och för att förbättra hemsidan baserat på ditt beteende eller annan information som du gett upphov till.

 

5.1 Cookies

En cookie, även kallat kakor, är en liten textfil som skickas av en webbplats till din dator eller mobilenhet där den sedan lagras i din webbläsare.En cookie innehåller begränsade icke-personliga data, vanligtvis en unik identifierare och namnet på webbplatsen. Detta gör det möjligt för en webbplats att känna igen dig när du förflyttar dig på webbplatsen och / eller varje gång du återkommer. Cookies används för många olika ändamål, för att hålla dig inloggad, för att komma ihåg dina val och inställningar, för att analysera hur webbplatsen används av dig. Cookies kan skapas av webbplatsen du besöker eller av en annan organisation som tillhandahåller tjänster till den webbplatsen, till exempel ett analysverktyg för besöksstatistik. De kommer antingen att lagras under ditt besök (en så kallad "session cookie") eller så lagras de på din enhet under en viss period, vilket kan vara månader eller till och med år, för att komma ihåg dig vid återbesök.

Lista över Cookies som används:

Tjänst:kerhet
Cookie namn: _svSession
Utgång: ≤731 dagar

Användningsområde: En cookie som kommer att spåra användarens åtkomst till webbplatsen. Även om du inte utnyttjar inloggning till webbplatsen används en cookie för att hantera din behörighet ifall du skulle logga in.

Tjänst: Google Analytics
Cookie namn: _ga, _gid
Utgång: ≤731 dagar

Användningsområde: Vi kan använda Google Analytics för att samla in statistisk om hur vår webbplats används. Google Analytics använder information som din IP-adress, webbläsartyp och unika identifierare som lagras i cookies på din enhet för att registrera hur du interagerar med vår webbplats.

Tjänst: HTTP Cookie
Cookie namn: _hs
Utgång: Efter besök (Session)

Användningsområde: Detta är en viktig kaka som säkerställer att rätt plats är laddad för begäran från webbläsaren.

Tjänst: Säkerhet
​Cookie namn: XSRF-TOKEN
Utgång: Efter besök (Session)

Användningsområde: En Cookie som skyddar mot webbplatsöverskridande förfalskning av förfrågningar

s.k. CSRF Attacker.

 

5.1.1 Hantera Kakor

Du kan enkelt välja hur cookies hanteras genom dina webbläsarinställningar, inklusive att blockera eller ta bort alla cookies. Observera att om du väljer att blockera cookies, kan våra tjänster och webbplats sluta att fungerar korrekt. Varje webbläsare är olika, så använd menyn "Hjälp" i din webbläsare för att lära dig hur du ändrar dina cookie-inställningar.

 

6. UPPDATERINGAR

Denna policy kan uppdateras och du bör kolla denna policy emellanåt för uppdateringar. Om vi ändrar policyn på ett väsentligt sätt kommer ett meddelande att läggas ut på vår hemsida. Datumet för den senaste uppdateringen visas högst upp på den här sidan.

 

7. KONTAKTA OSS

Om du har några frågor eller funderingar om vår insamling, användning, lagring, utlämnande eller överföring av information eller cookies och spårningstekniker som används, eller om du tror att det har skett ett brott mot denna policy, vänligen maila oss via på email@scanex.se eller skicka brev till Scanex Medical Systems AB, La Cours Gata 6, 252 31 Helsingborg. Vi svarar så snart som möjligt. Vi kan kontakta dig under processen för att få ytterligare information om det behövs.