Starwalker

– tatueringsborttagningslaser

Fler och fler människor låter tatuera sig. Konsekvensen blir att fler och fler ångrar sin tatuering och vill ta bort den. Har du de rätta verktygen på din klinik för att möta detta ökande behov? 

Fotona StarWalker är den ultimata kombinationen för borttagning av tatueringar. Som vanligt har Fotona inte sparat på krutet vid skapandet av en riktigt bra tatueringsborttagningslaser och StarWalker är världens kraftigaste Q-switchade laser som till och med består av Picosekundkorta pulser.

Med sina två inbyggda våglängder, Nd:YAG och KTP i kombination med dye-handstycken, behandlar du de flesta tatueringsfärger snabbt, lätt och mycket effektivt. Totalt har du fyra våglängder att arbeta med: 1064 nm, 532 nm, 650 nm och 585 nm samt möjlighet att arbeta med längre pulser för hårborttagning, avancerad kärlbehandling, pigment och skin rejuvenation.

Spotstorlekarna varierar mellan 2-8 mm och pulsbredden ligger mellan 4-6 nanosekunder. Frekvensen ligger på hela 10 Hz. Vår tatueringsborttagningslaser finner du på två svenska universitetssjukhus, Akademikliniken, Dr Tore Nilse, Dermacenter och många fler.

Besök gärna vår leverantörsida.

Kontakta oss

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Scanex Medical Systems AB 
La Cours Gata 6
252 31 Helsingborg
Telefon: +46 42 37 34 00
Fax: +46 (0)42 24 24 72
E-post: email@scanex.se

Danmark - Finland - Norge

Copyright SCANEX Medical Systems AB

Scanex sponsrar privatpraktiserande dermatologers förening

Vi sponsrar

Privatpraktiserande Dermatologers Förening