fbpx

Sylton: Innovatörer inom hudanalysteknik

På SCANEX är vi stolta över att erbjuda den banbrytande hudanalystekniken från Sylton, en ledare inom dermatologisk analysteknik. Syltons innovationer är utformade för att förbättra diagnostik- och behandlingsmöjligheterna för hudvårdsspecialister världen över. Vår främsta produkt, OBSERV® 520x, exemplifierar Syltons engagemang för precision och avancerad teknologi inom hudhälsa.

Syltons vision och expertis

Sylton har etablerat sig som en pionjär inom utvecklingen av sofistikerade hudanalysapparater. Deras teknik möjliggör för dermatologer och hudterapeuter att visualisera och förstå de djupare lagren av huden, vilket underlättar mer exakta diagnoser och effektiva behandlingsplaner. Syltons enheter är kända för sina högupplösta bilder, användarvänliga gränssnitt och integration med moderna digitala plattformar.

OBSERV® 520x: Revolutionerande hudanalys

OBSERV® 520x är en toppmodern enhet som ger oöverträffad insikt i hudens tillstånd. Den fångar åtta högupplösta bilder på bara tio sekunder, vilket avslöjar detaljer osynliga för blotta ögat. Denna omfattande analys gör det möjligt för hudvårdsspecialister att upptäcka och åtgärda problem i ett tidigt skede, vilket främjar proaktiv och förebyggande vård.

Viktiga funktioner hos OBSERV® 520x inkluderar:

Avancerade ljussättningar: Flera ljusinställningar avslöjar olika hudtillstånd och lager, vilket bidrar till en noggrann och exakt analys.

Högupplösta bilder: Fångar detaljerade bilder som hjälper till med exakt diagnos och uppföljning av hudförändringar över tid.

iOS Kompatibilitet: Sömlöst integreras med iPad-applikationer, vilket möjliggör enkel bildlagring och delning, vilket förbättrar patientkonsultationer och behandlingsplanering.

Molnbaserad lagring: Säkerställer att alla bilder och data lagras säkert och enkelt kan nås, vilket stödjer samarbetsvård och datahantering.

På SCANEX är vi dedikerade till att ge den senaste och mest effektiva dermatologiska utrustningen till våra kunder. Sylton OBSERV® 520x är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och innovation inom hudhälsoteknik. Vi inbjuder dig att utforska fördelarna med denna anmärkningsvärda enhet och höja din praktik med de oöverträffade möjligheterna den erbjuder.