fbpx

GMV: Estetisk medicin från Italien

På SCANEX är vi stolta över att kunna erbjuda produkter från GMV, en världsledande tillverkare inom medicintekniska produkter och lösningar för estetisk medicin. Med över fem decennier av erfarenhet har GMV etablerat sig som en pålitlig partner för vårdpersonal världen över, tack vare deras engagemang för innovation, kvalitet och patientvård.

GMV, grundat 1958 och baserat i Rom, Italien, har vuxit till att bli en global ledare inom estetisk medicin. Företaget är känt för att utveckla avancerade medicintekniska produkter som följer strikta europeiska standarder för säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet. GMV:s produkter är certifierade enligt ISO 9001:2015 och EN ISO 13485:2016, vilket bekräftar företagets engagemang för högsta kvalitetsstandarder​​.

Produkter från GMV

GMV erbjuder ett brett sortiment av medicintekniska lösningar som är särskilt utformade för estetisk medicin.

Plexr® Plus

Plexr® Plus är en banbrytande enhet inom estetisk medicin som använder plasmateknologi för icke-invasiv kirurgi. Denna enhet kan utföra en mängd olika behandlingar, inklusive borttagning av godartade hudförändringar och hudåtstramning, vilket resulterar i en naturlig lyftningseffekt utan behov av kirurgiska ingrepp​ (GMV Medical Innovation)​.

GMV:s framgång bygger på deras starka fokus på forskning och utveckling. Företaget samarbetar med internationella medicinska experter och universitet för att utveckla och förbättra sina produkter. Deras enheter är kända för sin höga tillförlitlighet och effektivitet, vilket bekräftas av vetenskapliga studier publicerade i erkända medicinska tidskrifter​.

Vårt partnerskap med GMV

På SCANEX är vi glada över att kunna erbjuda GMV:s högkvalitativa medicintekniska produkter till våra kunder. Vi delar GMV:s värderingar om innovation, kvalitet och hållbarhet och strävar efter att ge våra kunder de bästa lösningarna för deras behov.

Genom vårt samarbete med GMV kan vi erbjuda ett sortiment av medicintekniska produkter som stödjer vårdpersonal i deras arbete och förbättrar patientvården. Vårt mål är att alltid leverera produkter som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet, och vi är stolta över att kunna erbjuda GMV:s produkter som en del av vårt sortiment.